Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Spaghetti met kippengehaktballetjes en saus van geroosterde tomaten en paprika’s

Label gluten_free
40 min
makkelijk
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.
 

2

Leg de paprika’s in een met olie ingevette ovenschaal, de tomaten in een andere schaal. Zet beide schalen in de oven tot het vel van de paprika’s zwart begint te worden.
 

3

Haal de tomaten en paprika’s uit de oven en laat wat afkoelen. Verwijder zoveel mogelijk schil van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Mix de paprika’s met de tomaten en de look en voeg de kruiden toe.
 

4

Meng voor de balletjes het kippengehakt met het ei, het beschuit, de bieslook, de peterselie, de koriander, wat peper, zout en olijfolie. Maak met natte handen balletjes, bak ze in een hete pan goudbruin en houd ze warm in de oven.  

5

Kook de pasta gaar en giet af. Warm ondertussen de saus terug op. Meng de pasta met de saus en de balletjes. Garneer met wat extra kruiden.

Ingrediënten

4
personen
  • 500 g glutenvrije spaghetti van damhert
  • 4 rode paprika's
  • 4 tomaten
  • 2 el raw food olijfolie van damhert
  • 1 teentje look
  • 2 el tijm
  • 2 tl peper en zout
  • 600 g kippengehakt
  • 1 ei
  • 3 el glutenvrije beschuit van damhert, verkruimeld
  • 3 el bieslook, fijngehakt
  • 4 lente-uitjes, fijngehakt
  • 3 el peterselie, fijngehakt
  • 3 el koriander, fijngehakt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten