Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Hamburger met gekaramelliseerde ui, citroenmayonaise, mosterd en cheddar

Label gluten_free
25 min
makkelijk
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.
 

2

Meng de mayonaise met de geraspte citroenschil, de mosterd en de bieslook.
 

3

Pel de uien en snijd ze in ringen. Bak de uienringen enkele minuten in de pan met wat olijfolie. Doe er de honing en kruiden bij en roer goed om. Laat de ringen mooi karamelliseren op een matig vuur. Haal van het vuur en zet opzij.
 

4

Bak de hamburgers en kruid met peper en zout.
 

5

Verwarm ondertussen de broodjes enkele minuten in de oven. Haal ze eruit, snijd ze overlangs in tweeën en besmeer ze met de citroenmayonaise. Leg er de hamburger op, samen met wat gekaramelliseerde uien, een plakje cheddar en wat sla.
 

6

Serveer eventueel met een slaatje.

Ingrediƫnten

4
personen
  • 4 grote uien
  • 1 el raw food olijfolie van damhert
  • 3 takjes tijm
  • 4 el honing
  • 1 tl peper
  • 4 el glutenvrije mayonaise van damhert
  • 1 tl glutenvrije mosterd van damhert
  • 1 geraspte schil van een citroen
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • 4 glutenvrije hamburgerbroodjes van damhert
  • 4 glutenvrije hamburgers van damhert (diepvriesafdeling)
  • 4 plakjes cheddar of lactosevrije kaas
  • 4 blaadjes sla

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten