Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Gevulde pompoen met mozzarella

Label biofood
45 min
gemiddeld
goedkoop

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden

2

Was de pompoen, snijd hem doormidden en verwijder de pitten

3

Leg de 2 helften op een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie, strooi er wat peper en zout overheen

4

Plaats de pompoenhelften 25 minuten in de oven

5

Snijd de tomaten in blokjes  en verwarm ze in een pannetje op laag vuur

6

Snijd de knoflook en de basilicumblaadjes fijn en voeg ze toe aan de tomaten, voeg ook wat peper en zout  toe

7

Laat de vulling pruttelen totdat  de pompoen 25 minuten in de oven heeft gestaan

8

Snijd ondertussen de mozzarella in plakken

9

Schenk de tomatenvulling in de pompoenhelften, dek af met de plakken mozzarella en strooi de pijnboompitten er overheen

10

Plaats de gevulde pompoen nog 15 minuten in de oven

Ingrediƫnten

2
personen
  • 1 pompoen
  • 1 koffielepel peper
  • 1 koffielepel zout
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 5 stuks basilicum
  • 250 g pomodori tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 g mozzarella
  • 20 g pijnboompitten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten